ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ
ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΣΕ ΣΥΜΦΕΡΟΥΣΕΣ ΤΙΜΕΣ

Καθαρισμοί Κτιρίων

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΚΤΙΡΙΩΝ

Ο καθαρισμός ενός κτιρίου , επαγγελματικού , πολυκατοικίας ή οτιδήποτε άλλου, δεν είναι μία απλή υπόθεση. Διαθέτουμε μηχανήματα προηγμένης τεχνολογίας για να καθαρίσουμε μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια ακόμα και τον πιο απαιτητικό χώρο! Και φυσικά όπου δεν φτάνει το μηχάνημα , φθάνει το ανθρώπινο χέρι!

Καθαρισμός επαγγλεματικών χώρων

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ

Η GmCleaning παρέχει ευέλικτες λύσεις καθαρισμού προσαρμοσμένες στις ανάγκες και το χρονοδιάγραμμα κάθε εταιρείας, για την καθαριότητα και υγιεινή των επαγγελματικών χώρων, προσπαθώντας πάντα να είμαστε σε αρμονία με τις ανάγκες τις αγοράς, αυτό εφαρμόζεται και στις εμπορικές μας πολιτικές. Πάντα με ασφάλεια και εκτίμηση απέναντι στα προσωπικά δεδομένα και τον χώρο εργασίας κάθε εργαζόμενου.

καθαρισμοί πολυκατοικίας

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ

Η πολυκατοικία είναι πολλές οικίες μαζί, δεν είπαμε και κάτι νέο, έτσι ? Έτσι ακριβώς αντιμετωπίζουμε τους κοινόχρηστούς χώρους της. Με αγάπη και σεβασμό, σα να ήταν το δικό μας σπίτι και αφήνουμε τους χώρους τόσο καθαρούς ώστε να δημιουργούμε την ανάγκη στον επισκέπτη να σκουπίσει τα πόδια του στο πατάκι πριν μπει στην πολυκατοικία μας.

αρχικοί καθαρισμοί κτιρίων

ΑΡΧΙΚΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ

Οι εργασίες που γίνονται στον αρχικό καθαρισμό ενός νεόδμητου ή ανακαινισμένου κτιρίου είναι αυτές οι οποίες θα αφαιρέσουν όλα τα κατασκευαστικά κατάλοιπα ή τυχόν απροσεξίες των διαφόρων συνεργείων που εργάστηκαν για την αποπεράτωση του κτιρίου (πιτσιλιές από χρώματα, στόκους, τσιμέντα κ.λ.π.). Οι εργασίες γίνονται στο συντομότερο δυνατό διάστημα και ο χώρος που παραδίδεται είναι έτοιμος για οποιαδήποτε χρήση.

αναλύκλωση χαρτιού σε επαγγελματικό χώρο

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ

Ανακυκλώνουμε χαρτιά και έγγραφα σε επαγγελματικούς χώρους διασφαλίζοντας την καταστροφή τους βάσει διεθνών προτύπων και σώζοντας πολύτιμο ωφέλιμο χρόνο για τους εργαζομένους σας. Η περιοδικότητα της περισυλλογής προσαρμόζεται στη χρήση και η χρέωση είναι η χαμηλότερη δυνατή.

καθαρισμοί υαλοπινάκων

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΩΝ

Έχοντας τον κατάλληλο εξοπλισμό και το εκπαιδευμένο συνεργείο, αναλαμβάνουμε καθαρισμούς υαλοπινάκων από graffiti, αυτοκόλλητες ταινίες, μπογιές κτλ. Με τη χρήση γερανοφόρων οχημάτων και λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας έχουμε τη δυνατότητα να φτάσουμε και στο πιο δύσκολο σημείο του κτιρίου.

απολυμάνσεις κτιρίων

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

Με ειδικά απολυμαντικά σκευάσματα άνευ οσμής και διαβρωτικού υλικού, φιλικά προς κατοικημένους χώρους και χώρους παρασκευής τροφίμων. Μια απολύμανση επιβάλλεται πάντα, ειδικά μετά την επιδρομή τρωκτικών ή παρασίτων που μεταφέρουν μικρόβια.

ειδικοί καθαρισμοί

ΕΙΔΙΚΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ

Με συνέπεια και επαγγελματισμό , αλλά κυρίως με γνώση και εμπειρία , αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό οποιουδήποτε ειδικού χώρου , όπως για παράδειγμα σχολεία ή εκπαιδευτικά κέντρα που στεγάζουν παιδιά ή νέους , αλλά και νοσοκομεία και κέντρα περίθαλψης ατόμων με ειδικές ευαισθησίες.