Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ
Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1998 και δραστηριοποιείται στον τομέα του επαγγελματικού καθαρισμού. Η GMCleaning διαθέτει έμπειρο προσωπικό στον τομέα καθαρισμού και απολύμανσης πολυκατοικιών αλλά και επαγγελματικούς ή δημόσιους χώρους. Η τεχνογνωσία , ο υλικοτεχνικός εξοπλισμός και το εκπαιδευμένο προσωπικό που διαθέτουμε αποτελούν εγγύηση για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Να δημιουργήσουμε μια ηγετική εταιρεία στο χώρο του επαγγελματικού καθαρισμού έχοντας ως προτεραιότητα τις πιο ολοκληρωμένες λύσεις καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες του πελάτη.
Οι άνθρωποι που μας εμπιστεύονται να αισθάνονται δικαιωμένοι για την επιλογή τους γιατί για εμάς ο επαγγελματισμός, η ποιότητα και η συνέπεια αποτελούν αυτοσκοπό.
15Προσωπικό
3ΓΡΑΦΕΙΑ
180Πελάτες
20Εταιρείες

ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟ

ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ

Μας εμπιστεύονται όμιλοι και επαγγελματίες από όλο το φάσμα του επιχειρείν στην Ελλάδα , αλλά και οργανισμοί ή δημόσια κτίρια όπως σχολεία , νοσοκομεία κτλ , όπου κάποιος οφείλει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός. Δεν είμαστε από αυτούς που “φωνάζουν” δυνατά κουράζοντας με τα ονόματα στο χαρτοφυλάκιο τους , αλλά μάλλον από εκείνους που θέλουν να εδραιώνονται με την δουλειά τους και την εμπιστοσύνη που εμπνέουν . Τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό για εμάς από το χαμόγελο του ευχαριστημένου μας πελάτη!